2019-12-11 11:30:25• hírek • Bede Emőke

Két és fél év után távozik a prefektusi hivatal éléről Darius Filip

Noha már napokkal ezelőtt megjelent a helyi médiában a hír, mely szerint Darius Filipnek távoznia kell a Szatmár Megyei Prefektusi Hivatal éléről, a hírt csak szerda délelőtt erősítette meg hivatalos Facebook-oldalán a leköszönő kormánybiztos.

„Ma lezárul szakmai karrierem egy fontos időszaka. Megtiszteltetés számomra, hogy több mint két és fél évig betölthettem Szatmár megye prefektusi tisztségét. Köszönöm az együttműködést minden kollégának, az intézményvezetőknek, a polgármestereknek, a szatmári sajtónak, illetve mindenkinek, akivel az elmúlt időszakban együtt dolgoztam. Ugyanakkor hálás vagyok mindazon szatmáriaknak is, akik bizalommal lépték át a prefektusi intézmény küszöbét, hogy problémáira közösen találjunk megoldást” - osztotta meg közösségi oldalán Darius Filip.


Arról, hogy ki fogja ezentúl betölteni a kormánybiztosi szerepet Szatmár megyében, egyelőre hivatalos információ még nincs, a legesélyesebbek között azonban szerepel a volt prefektus, Radu Bud, illetve a statisztikai hivatal igazgatója, Catalin Ghiran is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: